Vrijblijvende proefles in een automaat

Wil je een keer een automaat ervaren? Dat kan altijd, neem met ons contact op, een proefles is altijd vrijblijvend.

  Nieuw bij Saendrive

  Je zou het zowat automatisch van ons kunnen verwachten, maar met enige trots kunnen wij vermelden dat we sinds kort beschikken over een automaat in ons rijschool auto assortiment. Een prachtige Toyota Yaris Hybride!

  Voordelen rijlessen automaat

  Lessen en afrijden in een automaat heeft een aantal onmiskenbare voordelen. Het belangrijkste voordeel is uiteraard de rust die een automaat genereert. Juist omdat het schakelen geruisloos overgenomen wordt door de auto heb je alle tijd voor het werkelijke rijden. Al het ‘moeilijke’ schakelgedoe word je als het ware letterlijk uit handen genomen. Je kunt je geheel en al concentreren op het verkeer via de vooruit en de spiegels en je hebt altijd twee handen aan het stuur.

  Comfort, sportief en de bij de tijd

  Automatische transmissies worden bij praktisch alle merken toegepast, zo ook bij hybride- en elektrische auto’s. En de automaat zorgt voor meer rij souplesse en comfort dan de schakel. De schakel moet je zien als een wat ‘sportievere’ manier van rijden.
  De leskosten in een automaat verschillen niet van de leskosten van een schakel. Wel moet je rekening houden dat je met een rijbewijs gehaald in een automaat niet mag rijden in een schakel. Dat geldt natuurlijk niet voor een hybride of elektrische auto.

  Gratis proefles

  Bij Saendrive is de proefles GRATIS en ook vrijblijvend. Dit is de ideale manier om kennis te maken met de rijinstructeur, de lesauto en onze manier van rijles geven!

  Switchen van pakket

  Meer of minder rijlessen nodig? Je kunt op elk gewenst moment je rijlespakket up- of downgraden. Alles wordt verrekend en je betaald alleen voor wat je lest.

  Betaal in termijnen

  Rijschool Saendrive biedt bij alle rijlespakketten de mogelijkheid om in termijnen te betalen zonder dat er extra kosten bij komen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  Aanvraagformulier gratis proefles

  Via het onderstaande formulier kunt u bij rijschool Saendrive een gratis proefles aanvragen. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in. Na het ontvangst van het formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

   Lespakketten op maat

   Wij proberen zoveel mogelijk met je mee te denken en daarom hebben wij voor jou vier pakketten op maat gemaakt. Misschien ben je wel een natuurtalent en blijk je minder lessen nodig te hebben dan gedacht. Het is mogelijk tijdens de rijopleiding van pakket te switchen.

   Pakket A (€1499)

   » Gratis proefles
   » 20 rijlessen van 60 minuten
   » Online theoriecursus
   » 1 Praktijkexamen

   Pakket B (€1759)

   » Gratis proefles
   » 25 rijlessen van 60 minuten
   » Online theoriecursus
   » 1 Praktijkexamen

   Pakket C (€2019)

   » Gratis proefles
   » 30 rijlessen van 60 minuten
   » Online theoriecursus
   » 1 Praktijkexamen

   Pakket D (€2279)

   » Gratis proefles
   » 35 rijlessen van 60 minuten
   » Online theoriecursus
   » 1 Praktijkexamen

   Wat leerlingen over ons zeggen

   Vera uit Zaandam

   Ik heb bij Saendrive een super goede ervaring gehad. Ik heb op eigen tempo mijn rijbewijs kunnen halen. De instructeur is kundig en heel rustig en streeft naar een hoog niveau van rijden. Top, kan het aan iedereen aanraden.

   Merel uit Krommenie

   Instructeur is zeer betrokken, vriendelijk en gedreven. Werkt heel doelgericht met de leerling na het examen toe en beschikt over geduld. Tevens doet hij zijn best om een leerling op zijn of haar gemak te stellen.

   Janek uit Wormerveer

   Echt perfect! Binnen 25 lessen geslaagd, erg aardige instructeur met goede uitleg! Ook zijn er voor de theorie cursussen om te doen, deze zijn ook erg aan te raden! Ik ben erg blij met hoe mijn lessen zijn gegaan en zou Saendrive aan iedereen aanbevelen!

   Felice uit Assendelft

   Ik werd warm ontvangen toen ik de overstap maakte naar Saendrive. Rij-instucteur: Ersel, heeft me op de beste manier geholpen door heel flexibel uren in te plannen en het mij zo makkelijk mogenlijk te maken, verder is hij een heel fijn persoon die mij altijd op mijn gemak stelt! Echt een top ervaring bij Saendrive gehad!