Rijschool Saendrive

Rijschool Saendrive is dé rijschool van Zaanstreek waar jij als leerling echt centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en plezier beleeft aan het autorijden. Daarom hanteert autorijschool Saendrive tijdens de rijlessen een aanpak die voor elke leerling uniek is. Wij leveren als ervaren rijschool maatwerk om je een optimale leerervaring te bieden. Elke leerling is uniek en wij zorgen ervoor dat ons rijopleiding bij jouw persoonlijkheid aansluit. Om je vrijblijvend kennis te laten maken met ons persoonlijke leersysteem bieden wij je vrijblijvend een proefles aan. Stuur maar een WhatsApp om direct een proefles in te plannen. Of schrijf je meteen in en kies uit onze voordelige rijlespakketten om je rijbewijs te halen.

Leer met plezier autorijden in de Zaanstreek

Saendrive is als rijschool in de Zaanstreek actief. Wij geven autorijles in alle plaatsen in de Zaanstreek en omgeving. Woon je bijvoorbeeld in Assendelft, Zaandam of in Koog aan de Zaan? Saendrive haalt je graag op voor een vrijblijvende proefles. Zo rijden wij ook naar Wormerveer, Krommenie, Zaandijk en andere plaatsen in de Zaanstreek. Bij Saendrive is het mogelijk om als je 16,5 jaar bent al de eerste autorijlessen te volgen. Vanaf 17 jaar is het op basis van 2toDrive toegestaan om het praktijkexamen af te leggen en je rijbewijs te halen.

Wil jij met plezier auto leren rijden?
Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende proefles of schrijf je meteen in voor rijles.

Losse rijlessen, 10 rittenkaart of voordeel rijlespakket

Saendrive beschikt over innoverend en modern lesmateriaal. Met de online 3D theoriecursus en de oefenexamens bereiden je voor op het theorie-examen. Je hebt bij ons de keuze om steeds een losse rijles te nemen of een voordeelpakket te kiezen. De pakketten hebben als voordeel dat je per rijles voordeliger uit bent. 20,25,30 of 35 rijlessen van 60 minuten, online theoriecursus en een praktijkexamen zijn bij de prijs van de rijlespakketten inbegrepen.  Het is overigens mogelijk tijdens de rijopleiding van rijlespakket te switchen. Misschien ben je wel een natuurtalent en blijk je minder lessen nodig te hebben dan gedacht. Om het financieel leuk te houden, mag je bij ons zonder extra kosten in termijnen betalen.

Jij hebt zelf in de hand hoeveel rijlessen je per week wilt volgen. Deze plan je zelf in via onze rijschoolsoftware app of spreek je vaste dagen en tijden af in overleg met de instructeur. Saendrive is flexibel en biedt nog meer mogelijkheden om je rijbewijs te halen. Tijdens de rijopleiding is er sprake van een vaste rijinstructeur. Die weet precies hoe jij je ontwikkelt als bestuurder en bespreekt de vorderingen dan ook met jou. Al onze rijlesauto´s zijn rookvrij en onze rijlesinstructeurs geven les op flexibele dagen en tijden. Ook in de avond en in het weekend.