Rijschool in Amsterdam

Zoek je een rijschool in Amsterdam? Een rijschool die met jou rekening houdt en daar de lessen op afstemt? Kom dan rijles nemen bij Saendrive. Je krijgt van ons een vrijblijvende proefles. Bevalt het dan krijg je vanaf dat moment een vaste rijinstructeur. Dat is belangrijk om je vorderingen bij te houden. Die vorderingen zijn overigens zelf door jou in te zien met de online leskaart. Het inplannen van rijlessen is bij ons heel simpel. Die plan je in via een rijlesplanner app.

Actief in regio Amsterdam

Wij halen je graag met een comfortabele lesauto op in Amsterdam voor een gratis proefles. Daarna bepaal jij of je door wilt gaan en heb je de keuze uit meerdere opties. Iedere rijles duurt ongeacht je keuze een vol uur en dat is 60 minuten. Je mag naar keuze losse rijlessen nemen of voor het gemak van een 10-rittenkaart kiezen. Of kies je het liefst voor een compleet rijlespakket inclusief online theoriecursus en praktijkexamen? Er zijn vier voordeelpakketten beschikbaar en tussentijds switchen is altijd een optie. Zo flexibel is Saendrive met op maat gemaakte pakketten en met rijlessen op maat. De betaling van rijlespakketten is trouwens zonder extra kosten gewoon in termijnen mogelijk. Bekijk de tarieven maar eens en schrijf je direct in voor een vrijblijvende proefles.

Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles!

Haal je rijbewijs bij de leukste rijschool in Amsterdam

Iedereen in Amsterdam wil natuurlijk autorijles nemen bij de leukste rijschool. In Amsterdam is Saendrive voor jou de beste rijschool. Wij pochen niet met examenresultaten, maar leiden je op tot een betrouwbare bestuurder. Dat doen wij door maatwerk te bieden en jou als individu centraal te stellen. Je investeert in je eigen veiligheid door voor rijschool te kiezen die het serieus aanpakt. Je mag al bij ons 2toDrive les nemen vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Het praktijkexamen is af te leggen vanaf 17 jaar. Tijdens de autorijlessen leer je verschillende onderdelen die elkaar aanvullen en opvolgen. Uiteraard bereiden wij je met alle onderdelen voor op het praktijkexamen.

Waarom Saendrive

» Vrijblijvende proefles
» Vaste rijinstructeur
» Rijlessen op maat
» Autorijles inplannen met app
» Online leskaart
» Betaling in termijnen
» Voordelige tarieven
» 1 lesuur = 60 minuten
» Switchen tussen pakketten
» Online 3D theoriecursus
» Rookvrije lesauto’s