Rijschool Wormer

Ben je op zoek naar een rijschool in Wormer die met jou rekening houdt en daar de rijlessen op afstemt? Kom dan rijlessen bij autorijschool Saendrive. Je krijgt bij ons altijd een vrijblijvende proefles. Bevalt deze proefles dan krijg je daarna een vaste rijinstructeur. Deze zal je helpen om jouw persoonlijke lespakket samen te stellen. Hierbij wordt specifiek gekeken naar wat jouw kwaliteiten en aandachtspunten zijn. Op deze manier zorgen we ervoor dat je bij ons een goede en plezierige ervaring krijgt. De vorderingen van je rijlessen hou je zelf bij via de online leskaart, je rijlessen plan je eenvoudig online in via de rijlesplanner app. 

Flexibele lespakketten

Bij onze rijschool in Wormer bepaal je samen met je instructeur hoe jouw rijlessen eruit gaan zien. Hierbij zijn er mogelijkheden voor losse rijlessen, rittenkaarten of volledige rijlespakket inclusief een theorie cursus. Je kunt zelf kiezen voor de manier die het beste bij jouw past. Wanneer je moeite hebt met leren of discipline raden we aan om een volledig pakket af te nemen. Dit is de makkelijkste manier om zowel jouw theorie als praktijk te halen. Wanneer je zelfstandig je theorie wilt halen is dat natuurlijk ook geen probleem. Wanneer je op jonge leeftijd wilt beginnen met rijlessen in Wormer dan kan dit al vanaf 16.5 jaar. Dan kom je namelijk in aanmerking voor de 2toDrive rijlessen. De minimumleeftijd waarop je het praktijkexamen mag afnemen is 17 jaar. 

Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles!

Plan een proefles in bij de leukste rijschool in Wormer

Iedereen in Wormer wil natuurlijk autorijles nemen bij de leukste rijschool in Wormer. Daarom is Saendrive de perfecte keuze. Wij pochen niet met examenresultaten, maar laten onze leerlingen voor ons spreken. Door onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit, ervaren instructeurs, hoge kwaliteit lesauto’s en goede prijzen zijn we de beste en leukste rijschool in Wormer. Omdat we jou dit ook willen laten ervaren kan je altijd een vrijblijvende proefles inplannen om kennis te maken met Rijschool Saendrive in Wormer. Naast Wormer zijn we ook actief als rijschool in Zaandam en de rest van de gemeente Zaanstad.

Waarom Saendrive

» Vrijblijvende proefles
» Vaste rijinstructeur
» Rijlessen op maat
» Autorijles inplannen met app
» Online leskaart
» Betaling in termijnen
» Voordelige tarieven
» 1 lesuur = 60 minuten
» Switchen tussen pakketten
» Online 3D theoriecursus
» Rookvrije lesauto’s